Monika Kiris u rubrici Hrana i piće od Monika Kiris
uređen od Znatko

Što nam priprema Weekend Food Festival (WFF) za 2023. godinu u Rovinju? Stiže li nam to najbolji pizzaiolo na svijetu - Franco Pepe, na ovogodišnji Weekend Food Festival?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+16 glasa
Redakcija od Redakcija
odabran od Znatko
 
Najbolji odgovor

Weekend Food Festival 2023.

U Rovinj na Weekend Food Festival stiže i najpoznatiji pizzaiolo na svijetu - Franco Pepe

Ana Antunović / Prime Time komunikacije

Weekend Food Festival održat će se od 14. do 16. travnja 2023. u Rovinju. Posjetitelji će uživati  u predavanjima i panel-diskusijama koje su povezane s hranom, pićem, gastronomijom, ugostiteljstvom te prehrambenom industrijom. Na festivalu će biti i neki od najboljih svjetskih chefova, kao i neka od najvećih imena svjetske koktel scene.

Rovinj će posjetiti najbolji chef svijeta čak dvije godine zaredom - Dabiz Munoz, koji će posjetiteljima uživo pokazati kako nastaju njegove maštovite i avangardne kreacije, koje su njegov restoran DIVERXO dovele do tri Michelinove zvjezdice.

Poznati chefovski  trojac: Oriol Castro, Eduard Xatruch i Mateu Casañas iz španjolskog restorana Disfrutar također će biti na festivalu, kao i  Simon Rogan, chef restorana L’Enclume i pokretač farm-to-table pokreta. Iz kopenhagenskog JORDNÆRA u Rovinj će doći Eric Vildgaard, a iz Gucci Osteria da Massimo Bottura, chefovi Karime Lopez i Takahiko ‘Taka’ Kondo.

Ana Antunović / Prime Time komunikacije

Na festivalu će biti i jedan od najpoznatijih pizzaiola na svijetu - Franco Pepe. Radi se o majstoru pizze koji ima nedavno objavljeni Netflixov serijal Chef’s Table: Pizza, koji će oduševiti posjetitelje radeći najbolju pizzu svijeta pred svima, kako bi se mogli pobliže upoznati s njegovim tajnama zanata.

Na će showcooking stageu tijekom cijelog festivala svoja znanja prenositi domaći i svjetski chefovi koji će posjetiteljima približiti i pomalo nepoznate kuhinje, poput izraelske koju će predstavljali mladi chef Yehi Zino.

Ana Antunović / Prime Time komunikacije

Cijelu priču zaokružit će brojni izlagači vina iz različitih krajeva Hrvatske, koji će se predstaviti zajedno s proizvođačima vrhunskih domaćih destilata, craft piva i alkoholnih pića.  

U expo dijelu festivala, od petka ujutro do nedjelje popodne brojni će izlagači predstaviti svoje proizvode: kavu, maslinovo ulje, sir i tartufe. Večeri će se nastaviti uz glazbu i hranu.

Ana Antunović / Prime Time komunikacije

Kroz brojne masterclassove posjetitelji će moći sudjelovati u degustaciji maslinovog ulja i vina, peci kruha i drugim radionicama, a prijave i raspored simpozija bit će objavljeni uskoro.

Weekend Food Festival mjesto je okupljanja, druženja, stvaranja konekcija i umrežavanja, u opuštenoj atmosferi, uz odličnu hranu i još bolju zabavu. Očekuje se veliki broj posjetitelja, a ulaznice se mogu osigurati OVDJE i to uz popust od 20% do kraja veljače. 

Sve novosti možete pratite na službenim FB i IG kanalima, kao i na stranicama festivala.

Slična pitanja

1 odgovor 259 👀
1 odgovor 147 👀
1 odgovor 300 👀
Ana Pilato 11.03.2022. pitanje u rubrici Hrana i piće od Ana Pilato
1 odgovor 317 👀
1 odgovor 418 👀
1 odgovor 261 👀
2 odgovora 263 👀
Znatko predstavlja

Međunarodna enogastronomska konferencija

Zagreb, 12. 03. 2024.
Znatko predstavlja

Kako dobro pozicionirati svoj online biznis

20.03.2024.
PRIJAVA
Znatko predstavlja

Budućnost financija i tehnologije

Zagreb
21. i 22. 03. 2024.

ULAZNICE
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.4k pitanja

21.9k odgovora

8.1k komentara

1.6k korisnika

...