Katarina Pofuk u rubrici Obrazovanje od
Koje obrazovanje mi je potrebno kako bih mogla raditi u prodaji?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+11 glasa
Danijel Bićanić od
odabran od Katarina Pofuk
 
Najbolji odgovor
Barem danas nije teško odgovoriti na ovo pitanje!

Svatko tko ima interesa za razvoj ili rad u prodaji ima neograničen izvor informacija i korisnih sadržaja - pogotovo na internetu.

Članci, blogovi, intervjui, video edukacije, youtube, društvene mreže. Zatim, ako čovjek ima sreće, iskusnije kolege na poslu, poznanici i prijatelji koji rade u prodaji.

Mislim da je puno važnije pitanje - zašto svijest o važnosti kontinuiranog usavršavanja nije ojačala u glavi prosječnog prodavača?
+2 glasa
Lucia Palinić od
Za raditi u prodaji dovoljno je završiti srednju trgovačku školu, koaj traje tri godine te odmah možete početi raditi u prodaji. To naravno nije i uvjet za raditi poslove trgovca jer danas to može svatko raditi na puno ili pola satnog vremena.
+2 glasa
Arnela Abadžija od
mislim da Danas svako može raditi u prodaji Nije to neka pamet Pogotovo danas ide i prodaja online međutim ako se misli na rad u dućanima tu se naziva smjer u Ekonomskoj školi trgovinski tehničar  a nije potrebna ni neka velika pamet jer danas su svi kompjuterski pismeni tu treba samo otkucati artikl i kompjuter ti izbaci koliki kusur treba da vratiš tako da ne treba tu ni neko veliko znanje matematike i to je nešto što apsolutno svako može raditi i nešto što rade i oni koji idu u srednju školu preko ljetnjeg raspusta

Slična pitanja

1 odgovor 457 👀
1 odgovor 339 👀
1 odgovor 96 👀
2 odgovora 547 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.1k pitanja

22.9k odgovora

8.7k komentara

1.6k korisnika

...