Katarina Pofuk u rubrici Obrazovanje od Katarina Pofuk
Koje obrazovanje mi je potrebno kako bih mogla raditi u prodaji?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+11 glasa
Danijel Bićanić od Danijel Bićanić
odabran od Katarina Pofuk
 
Najbolji odgovor
Barem danas nije teško odgovoriti na ovo pitanje!

Svatko tko ima interesa za razvoj ili rad u prodaji ima neograničen izvor informacija i korisnih sadržaja - pogotovo na internetu.

Članci, blogovi, intervjui, video edukacije, youtube, društvene mreže. Zatim, ako čovjek ima sreće, iskusnije kolege na poslu, poznanici i prijatelji koji rade u prodaji.

Mislim da je puno važnije pitanje - zašto svijest o važnosti kontinuiranog usavršavanja nije ojačala u glavi prosječnog prodavača?
+2 glasa
Lucia Palinić od Lucia Palinić
Za raditi u prodaji dovoljno je završiti srednju trgovačku školu, koaj traje tri godine te odmah možete početi raditi u prodaji. To naravno nije i uvjet za raditi poslove trgovca jer danas to može svatko raditi na puno ili pola satnog vremena.
+2 glasa
Arnela Abadžija od Arnela Abadžija
mislim da Danas svako može raditi u prodaji Nije to neka pamet Pogotovo danas ide i prodaja online međutim ako se misli na rad u dućanima tu se naziva smjer u Ekonomskoj školi trgovinski tehničar  a nije potrebna ni neka velika pamet jer danas su svi kompjuterski pismeni tu treba samo otkucati artikl i kompjuter ti izbaci koliki kusur treba da vratiš tako da ne treba tu ni neko veliko znanje matematike i to je nešto što apsolutno svako može raditi i nešto što rade i oni koji idu u srednju školu preko ljetnjeg raspusta

Slična pitanja

1 odgovor 407 👀
1 odgovor 335 👀
1 odgovor 85 👀
2 odgovora 512 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.3k odgovora

8.3k komentara

1.6k korisnika

...