48 pregleda
Borna Matić u rubrici Restorani i barovi od Borna Matić
Što kao gost najviše mrzite kad dođete jesti u neki restoran?
* povezano sa odgovorom na pitanje: Što kao kupac najviše mrzite kada uđete u neki dućan?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+7 glasa
Josipa Šagud od Josipa Šagud
uređen od Josipa Šagud

Jedna od stvari koje me smetaju kada sam gost u restoranu je totalna nezainteresiranost konobara. Ako vidim da je gužva, a imam vremena, zaista mi nije problem pričekati da konobar dođe do mene malo kasnije pa da me usluži, ali ako sjedim više od 10 minuta za stolom bez jelovnika, a nema nikoga drugoga u restoranu i vidim da se konobar ne obazire na mene, a na kraju ne dobijem ni objašnjenje za čekanje, tu mi već prelazi to ponašanje u lagani bezobrazluk.

Ne volim lažnu ljubaznost konobara i da konobar dolazi do mene kada sam usred zalogaja s pitanjem "Je li sve u redu?", ali isto tako ne volim da kada ga se pozove, odnosno kada se uspostavi neki "eye contact", ne dođe pitati "Trebate li što?" itd.

Smeta me lažno promoviranje jelovnika točnije kada na jelovniku piše da je npr. u jelu sir cheddar, a dobije se topljeni sir u listićima iz Lidla. Osobno nemam ništa protiv sira iz Lidla, ali onda se može i samo napisati sir i svi zadovoljni. smiley

Slična pitanja

🎂🎉

Kao i svake godine, tako i ove, 7.12. Znatko slavi svoju novu godišnjicu, a ove godine je posebna: 10. jubilarna Znatkova godina postojanja!
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.7k pitanja

20.2k odgovora

7.2k komentara

1.6k korisnika

...