660 pregleda
Kuzma Topić u rubrici Internet od Kuzma Topić (14.3k bodova)

Je li postoji koji dobar free web shop? Kojega preporučate? Glavna stvar je da podrzava razne oblike plaćanja, te dobru kategorizaciju?

Robert Mali od Robert Mali (7.0k bodova)
Abrakadabra?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

4 odgovor(a)

+3 glasa
Kristijan Šarić od Kristijan Šarić (43 bodova)
Ovisi o tome koje su vaše potrebe, ja sam sebi za http://www.topprodaja.eu/ radio custom sve, znači kompletan webshop me je izišao oko 15 000kn, trenutno imam oko 17 000 artikala i sve radi savršeno, kategorizacija je odrađena više manje ok, što želim reći s ovim, možda ako planirate neki dugoročni projekt, bolje vam je uložiti nešto novaca ne trebate ovako sve custom, ali da uložite neke novce i znate da imate pravu stvar koja će dobro raditi
+2 glasa
Goran Dren od Goran Dren (6.1k bodova)

Preporučam Vam da koristite besplatni WordPress (CMS softver za tekstove; razne tekstove ćete morati ovako i onako imati), a WP je odličan softver za to. E sad, on nije webshop a pitanje se odnosi baš za webshop. Zato je WP odličan jer uz njega možete dodati razne besplatne dodatke (plugin), pa tako i WooCommerce webshop!!!

WooCommerce je jedan od najpopularnijih dodataka za WordPress trgovinu, s preko 2 milijuna skidanja se službene WP stranice. Popularan je izbor jer pruža izniman broj mogućnosti podešavanja i prilagođavanja online trgovcu tj. firmi koja prodaje putem interneta.

WooCommerce je fleksibilan web softver, nudi potpuno prilagođavanje izgleda, te jednostavnu i jasnu upravljačku ploču za nadziranje rada web-trgovine. Integriran je s društvenim mrežama, sa Google Analyticsom, te sa raznim metodama provođenja plaćanja (PayPal, kartice, internet bankarstvo, fiskalizacija, ...).

Da razimiram - WooCommerce omogućuje potpunu kontrolu nad vašom trgovinom i jednostavnu integraciju s WordPress sustavom.

+2 glasa
Juraj Kranjčina od Juraj Kranjčina (321 bodova)
Web shop je vrsta trgovine koja se promovira putem interneta. Ne mora svaki Webshop biti dobar tj na internetu nikad niste sigurni da vas netko neće prevariti. Zato je najbolje da ako kupujete kupujete u onim trgovinama koje imaju dobre recenzije.

Ja sam koristio Mall.hr internet trgovinu koja ima doslovno sve od igle do lokomotive različitih kategorija a neke od njih su:

-Bijela tehnika
-Kućanski aparati
-Moda
–2 glasa
Karlo Jurman od Karlo Jurman (166 bodova)
Sve ovisi da li vi želite prodavati neke proizvode ili usluge i koje to proizvode ili usluge. Postoji nekoliko "webshop" sustava sa mnogo opcija plaćanja, no potrebno je ipak malo više informacija da se moglo bolje odgovoriti na vaše pitanje :-) što bi prodavali, gdje bi prodavali, znači, hrvatska ili inozemstvo, koju vrsta plaćanja, da li ste firma ili fizička osoba, paypal ili sve vrste kreditnih kartica...

Slična pitanja

2 odgovora
1 odgovor
Znatko 21.09.2016. pitanje u rubrici Web Poslovanje od Znatko (5.4k bodova)
1 odgovor
Goran Dren 18.04.2014. pitanje u rubrici Kupovina od Goran Dren (6.1k bodova)
1 odgovor
1 odgovor
Znatko medijski pokriva
MONEY MOTION 2023
<< the only FinTech conference you should attend >>

Zagreb, 9. - 10. ožujka 2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023


Rijeka, 1. ožujka 2023.
Novigrad (Istra), 3. ožujka 2023.
Split, 15. ožujka 2023.
Zadar, 17. ožujka 2023.
Zagreb, 29. ožujka 2023.

Besplatan ulaz za uzvanike

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

10.1k pitanja

16.1k odgovora

3.9k komentara

1.4k korisnika

...