Ivan Gačić u rubrici Odnosi i veze od

Nekad cure izađu van u društvu jedne ili više frendica. Odu na piće u bar ili u klub. Neke su zainteresirane za upoznavanje, a neke ne.

Kako procjeniti prije nego što ih upoznam da li su zainteresirane za upoznavanje ili ne? Da li su slobodne?! Naime, često ni same ne znaju što bi odgovorile da bi tek kasnije kroz razgovor rekle da se ne žele sada družiti samnom jer se nisu dugo vidjele pa se žele ispričati međusobno.

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+15 glasa
Arya Oberoj od
Pokušat ću odgovoriti iz ženske perspektive ali opet što neutralnije jer na kraju krajeva ne razmišljaju sve djevojke jednako i naravno ne ponašaju se sve jednako...

Iako, realno, ako osjetiš želju prići nekoj curi jer ti se svidjela vani. Go for it! Najlošiji scenarij koji se može desiti je da ti kaže da nije zainteresirana. I to je okej, život ide dalje, iduća će biti zainteresirana.

- znak za prilazak bi bio ako se tijekom npr. večeri/boravka u istom prostoru pogledate više puta (10+ :D), još pogotovo ako koji put kao slučajno pogledaš i vidiš da te ona već gleda

Malo je škakljivo da, ako su dvije cure solo za stolom npr., jedna će ostati zapostavljena vjerojatno. U tom slučaju ako već osjetiš neki vibe i flert od strane jedne od njih, pokušaj im prići s prijateljem.

Kao curi mi osobno nije problem prići dečku ako osjetim neki klik među nama samo od tih pogledavanja, vjerujem da će većina znati o čemu pričam. Osobno se za time vodim kao i većina mojih prijatelja i prijateljica.

Nadam se da sam bar malo uspjela pomoći, ali svakako ti šaljem vreću punu ohrabrenja! (:
+12 glasa
Ivana Basar od
Mislim da je pri upoznavanju djevojaka u scenariju bara ili kluba (kao što si gore spomenuo) najbolje započeti suptilno, npr. ako primjetiš da pogledava u tvom smjeru uputiš joj pogled sa osmjehom natrag i ako nastavi pogledavati u tvome smjeru, možeš probati prići i predstaviti se (na nenapadljiv način). Većina djevojaka neće obraćati pozornost na druge ljude u baru ako su se samo došle družiti i razgovarati sa svojim frendicama.

Nakon što se predstaviš probaj osjetiti vibru - ako ti zainteresirano odgovara na pitanja - super dobar znak, ako počne obraćati pozornost na nešto drugo i nezainteresirano odgovara - vjerovatno nije baš pretjerano zainteresirana! Na kraju, klubovi su malo teže mjesto za pravi razgovor, stoga ako tražiš nešto ozbiljnije, probaj možda neka opuštenija okruženja :)
+7 glasa
Matija Kranjčić od
Procjeniti je li djevojka slobodna ako se nalazi u društvu djevojaka je dosta zahtjevno, ali mislim da osoba koja se interesira za drugu osobu ne bi trebala imati stida da pokaže dobru volju za odlazak na kavu, razgovor ili samo pobliže upoznavanje. Mislim da ako osoba želi pokazati interes za tebe to će i učini bez oklijevanja, a isto tako smatram da ako već imamo partnera, ne bi trebali raditi zainteresiranom pojedincu neugodnu situaciju već ga ljubazno obavijestiti o tome.

Slična pitanja

3 odgovora 835 👀
2 odgovora 670 👀
4 odgovora 1.0k 👀
6 odgovora 837 👀
5 odgovora 3.0k 👀
2 odgovora 5.8k 👀
2 odgovora 788 👀
5 odgovora 1.1k 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.3k pitanja

23.3k odgovora

8.9k komentara

1.7k korisnika

...