Lovro Gorup u rubrici Kozmetika i estetika od Lovro Gorup
promjena rubrike od Znatko
Koji su postupci za postavljanje AVON narudžbe?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+4 glasa
Maja Simenic od Maja Simenic

AVON narudžbu možete izvršiti na nekoliko načina. Prvi je način da pronađete najbližu AVON Lady u svojoj okolici. AVON Lady su osobe (uglavnom žene) koje za Vas naručuju proizvode iz kataloga i pri tome ostvaruju razne pogodnosti i dio zarade od prodaje. Osim toga, možete se i besplatno učlaniti u AVON. Postoje dvije opcije prijave s različitim pogodnostima. Tako možete postati AVON beauty savjetnik te dijeliti svoja iskustva s drugima i ostvariti popuste i dodatnu uštedu, ili možete postati AVON beauty fan i sami online naručivati proizvode. Više o prijavi u AVON i svim mogućnostima možete saznati na poveznici http://www.avon.hr/PRSuite/OSAbeauty.page.

+4 glasa
Nikolina Šrajbek od Nikolina Šrajbek
odabran od Lovro Gorup
 
Najbolji odgovor

Prije narudžbe proizvoda, poželjno je ispisati na papir šifre svih proizvoda koje klijenti i klijentice žele naručiti, čime se izbjegava listanje fizičkog kataloga prilikom naručivanja, a samo tipkanje šifri na ovaj je način jednostavnije jer su šifre proizvoda lako dostupne. 

Nakon prijave na svoj korisnički profil unošenjem svojeg osobnog broja (koji svakom korisniku dodjeluje AVON) i lozinke, treba kliknuti na "predaj narudžbu" u ponuđenom izborniku na sredini ekrana. Nakon tog klika, otvara se novi zaslon koji nudi opciju izmjene osobnih kontakt podataka. Ukoliko ništa ne treba promijeniti (ni e-mail adresu, ni broj telefona/mobitela), treba kliknuti na "nastavi bez izmjene". Na zaslonu je prikazana tekuća kampanja, a sve što treba jest kliknuti na "Započni narudžbu"

Na zaslonu koji se otvara potrebno je u prazne pravokutnike utipkati kodove proizvoda te unijeti točnu količinu željenog artikla. U ovom se koraku naručuje i željena količina kataloga za sljedeću kampanju. Nakon unosa ovih podataka, potrebno je kliknuti na "AŽURIRAJ NARUDŽBU", a nakon toga klikne se na "NASTAVI"

U sljedećem koraku mogu se izabrati neki od proizvoda koji su dio posebne ponude u tekućoj kampanji. Zatim je potrebno kliknuti na "NASTAVI". U posljednjem koraku važno je izabrati adresu za dostavu te način plaćanja. Ukoliko narudžba sadrži sve željene artikle (a to se provjeri tako da se narudžba sa zaslona usporedi sa šiframa ispisanima na papiru), klikne se na "pošalji narudžbu".  

Slična pitanja

1 odgovor 586 👀
Lovro Gorup 15.11.2020. pitanje u rubrici Kozmetika i estetika od Lovro Gorup
1 odgovor 389 👀
1 odgovor 232 👀
2 odgovora 1.6k 👀
Lovro Gorup 30.09.2020. pitanje u rubrici Priroda od Lovro Gorup
2 odgovora 291 👀
2 odgovora 2.3k 👀
Augustina Kolak 31.12.2020. pitanje u rubrici Kupovina od Augustina Kolak
1 odgovor 1.2k 👀
1 odgovor 1.2k 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.4k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...