544 pregleda
ivana simić u rubrici Odnosi i veze od ivana simić [Početnik] (2 bodova)
promjena rubrike od Znatko
Posto ispred ostalih u društvu glumi dobru osobu kako ja njegova supruga da se postavim prema njemu ispred drugih?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+7 glasa
Sandra od Sandra [Ekstraktivan] (8.8k bodova)
Teško je odgovoriti na to pitanje jer kada je čovjek svjestan da ima posla s manipulatorom onda se makne od njega, ne traži ovakav savjet. Možete se postaviti tako da ga spuštate, sve što on govori, tipa "on je humanitarac, voli pomogati" pa ga spustite da nekome nije pomogao imate sigurno, budući da ste mu žena i cijeli popis stvari protiv njega.

Kada se pravi da nešto nikada nije napravio ili nikada ne bi napravio, podsjetite ga pred drugima kad je to napravio ili da radi to svaki dan.

 Nemojte se svađati, to mora biti kroz šalu, njemu neće biti šala, dići ćete mu tlak jer je to istina, al vi se što više pokušajte zabaviti i shvaćajte to manje ozbiljno.

Nasamo kada vas pita o tome što govorite, napravite se samo blentavi, kako niste znali da se promjenio od jućer do danas. Samo nemojte da se uzrujavate oko toga jer to potiče razne bolesti, a nitko nije vrijedan toga.
Znatko od Znatko [Superaktivan] (3.1k bodova)
Korisnik "ivana simić" na email je napisala komentar: "Hvala vam na odgovorima.Pitam vas to zato jer jos nisam sredila financijsku stabilnost,radim na tome i imam malo dijete pa nemogu donositi brze odluke.Vec sam se pocela ponasati tako prema njemu da je u zadnje vrijeme jako zbunjen jer sam ja raspolozena.Niti vicem,niti se svadam,osjecam se puno bolje.Samo sto mi nekad dode dosta tesko jer nemogu normalno iskreno popricati sa osobom s kojom zivim jer sam dosta komunikativna i drustvena.Pozalim se prijteljici s vremena na vrijeme pa mi bude malo lakse."
+5 glasa
Ivana Horžić od Ivana Horžić [Megaktivan] (13.8k bodova)
Osobno smatram da nije zdravu ni za jednu osobu da bude u društvu manipulatoru. Naravno ukoliko ona zna da je ta osoba manipulator. Jer njega se dosta često ni ne primijeti. No ukoliko znate da je muž manipulator zasigurno bi bilo dobro da razmislite želite li biti u braku sa takvom osobom. Jer oni se predstavljaju kao dobre osobe, kao osobe za koje nismo ni svjesni kakvi zapravo oni jesu.

Oni najčešće niječu svoje ponašanje, stoga je bitno da ga na lijep način kada dođete kući podsjetite što se desilo i kada te da bi se to trebalo promijeniti. Također nemojte ulaziti u duboku raspravu jer vjerojatno ćete upravo vi izaći kao gubitnik, a manipulator kao pobjednik jer bi mogao izmanipulirati i vas tijekom svađe, a da toga niste ni svjesni.

Dakle pokušajte toj osobi na lijep i smiren način objasniti što vas smeta, što je učinio te večeri, dana... I ukoliko ne dođe do nikakvog pomaka zasigurno razmislite o tome dali je taj odnos zdrav za vas, vaše razmišljanje, ponašanje...

Slična pitanja

3 odgovora 3.2k pregleda
2 odgovora 531 pregleda

Prva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije.

Zagreb, 21.10.2022.

Ulaznice putem ENTRIO sustava

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.8k pitanja

14.1k odgovora

3.0k komentara

1.4k korisnika

...