Goran Dren u rubrici Web Poslovanje od Goran Dren
uređen od Znatko
kako da idem brzo povećati broj kupaca na svom web shopu?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+14 glasa
Viktor Viljac od Viktor Viljac

Povećanje broja kupaca na web shopu zahtijeva integrirani marketinški pristup koji uključuje više kanala i taktika. Evo nekoliko strategija koje vam mogu pomoći u povećanju broja kupaca na vašem web shopu:

  1. Napravite učinkovitu SEO strategiju: Koristite ključne riječi i fraze u opisu proizvoda, člancima i naslovima stranica te osigurajte da je vaš web shop SEO optimiziran. To će vam pomoći da se bolje rangirate na tražilicama i privučete više posjetitelja.

  2. Koristite oglašavanje: Koristite oglašavanje na društvenim mrežama i Google AdWords kako biste privukli više posjetitelja na vaš web shop.

  3. Poboljšajte korisničko iskustvo: Osigurajte da je vaš web shop jednostavan za navigaciju, brz, intuitivan i privlačan. Važno je da kupci lako pronađu ono što traže i da mogu brzo i jednostavno kupiti.

  4. Pokrenite akcije i ponude: Ponudite popuste, promocije i posebne ponude kako biste privukli nove kupce i potaknuli povratne kupnje.

  5. Koristite društvene medije: Koristite društvene medije kako biste privukli nove kupce, dijelili sadržaj i komunicirali s postojećim kupcima.

  6. Kvalitetna korisnička podrška: Osigurajte da kupci dobiju kvalitetnu korisničku podršku. To će povećati njihovo povjerenje u vaš web shop i potaknuti ih da se vrate.

  7. Istražite nove kanale prodaje: Istražite nove kanale prodaje, poput prodaje na drugim platformama, poput Amazona, eBaya ili Etsyja, što vam može pomoći u dosezanju novih kupaca.

Napomena: Važno je imati strpljenja i kontinuirano pratiti rezultate svojih marketinških aktivnosti. Iako neke taktike mogu pokazati brze rezultate, povećanje broja kupaca na web shopu obično je dugoročni proces.

+11 glasa
Arya Oberoj od Arya Oberoj

Pozdrav!

Hmm svakako malo proučiti neke priručnike iz svijeta marketinga. Vjerojatno prvo poraditi na samom izgledu stranice Vašeg web-shopa. Zamolite prijatelje da Vam daju pozitivne recenzije na neke proizvode (tekst + slika), koji puta uvediti koju nagradnu igru ili za svakom xy-tom kupcu dajte poklon pri narudžbi - nekakva sitnica. Najbolja reklama se dobije kada imate nekoliko zadovoljnih mušterija. Svaki početak je težak, ali uz upornost i trud - može se.

Postoje plaćeni oglasi na društvenim mrežama, na Youtube kanalu (mislim da je neka simbolična cifra i da postoji opcija plaćanja tjednog najma, takav oglas s vremena na vrijeme - postavite ciljane skupine - iskače u obliku objava.

+3 glasa
Matej Tolić od Matej Tolić
Putem oglašavanja proizvoda ili usluga najbolje za oglašavanje je facebook.Jednostavno napraviš grupu ili stranicu na fb i oglašavaš se na drugim stranica u komentarima...
Goran Dren od Goran Dren
otvorim ja grupu, ali samo ju prijatelji prate. jednostavno je napraviti stranicu, ali što dalje? nemam lajkova, htio bih 1.000 fanova, itd... :(
Matej Tolić od Matej Tolić
promoviraj se objavljuj svoju stranicu na druge stranice na koje ti misliš da bih ti korisnici lajkali budi aktivan na toj stranici i dodatno pozovi svoje prijatelje u stranicu a sada sve ovisi dali se to ljudima sviđa i koliko ih to zanima
Goran Dren od Goran Dren
Kako da promoviram svoju stranicu na drugim stranicama?

Prijatelji su mi svi lajkali, oni nisu problem.
Matej Tolić od Matej Tolić
pozdrav javljam se s još jednom informacijom koja bih ti poslužila evo link http://marker.hr/blog/brzo-povecanje-broja-kupaca-na-web-shopu-178/
Darija Magdalenić od Darija Magdalenić
I ovdje ste u pravu :)

Slična pitanja

5 odgovora 581 👀
1 odgovor 389 👀
2 odgovora 738 👀
1 odgovor 470 👀
Zoran Jurić 04.12.2014. pitanje u rubrici Web Poslovanje od Zoran Jurić
1 odgovor 1.4k 👀
Mario Daka 03.03.2014. pitanje u rubrici Web Poslovanje od Mario Daka
5 odgovora 2.3k 👀
2 odgovora 625 👀
1 odgovor 1.1k 👀
1 odgovor 2.0k 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.4k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...