Goran Dren u rubrici Web Poslovanje od
uređen od Znatko
kako da idem brzo povećati broj kupaca na svom web shopu?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+14 glasa
Viktor Viljac od

Povećanje broja kupaca na web shopu zahtijeva integrirani marketinški pristup koji uključuje više kanala i taktika. Evo nekoliko strategija koje vam mogu pomoći u povećanju broja kupaca na vašem web shopu:

  1. Napravite učinkovitu SEO strategiju: Koristite ključne riječi i fraze u opisu proizvoda, člancima i naslovima stranica te osigurajte da je vaš web shop SEO optimiziran. To će vam pomoći da se bolje rangirate na tražilicama i privučete više posjetitelja.

  2. Koristite oglašavanje: Koristite oglašavanje na društvenim mrežama i Google AdWords kako biste privukli više posjetitelja na vaš web shop.

  3. Poboljšajte korisničko iskustvo: Osigurajte da je vaš web shop jednostavan za navigaciju, brz, intuitivan i privlačan. Važno je da kupci lako pronađu ono što traže i da mogu brzo i jednostavno kupiti.

  4. Pokrenite akcije i ponude: Ponudite popuste, promocije i posebne ponude kako biste privukli nove kupce i potaknuli povratne kupnje.

  5. Koristite društvene medije: Koristite društvene medije kako biste privukli nove kupce, dijelili sadržaj i komunicirali s postojećim kupcima.

  6. Kvalitetna korisnička podrška: Osigurajte da kupci dobiju kvalitetnu korisničku podršku. To će povećati njihovo povjerenje u vaš web shop i potaknuti ih da se vrate.

  7. Istražite nove kanale prodaje: Istražite nove kanale prodaje, poput prodaje na drugim platformama, poput Amazona, eBaya ili Etsyja, što vam može pomoći u dosezanju novih kupaca.

Napomena: Važno je imati strpljenja i kontinuirano pratiti rezultate svojih marketinških aktivnosti. Iako neke taktike mogu pokazati brze rezultate, povećanje broja kupaca na web shopu obično je dugoročni proces.

+11 glasa
Arya Oberoj od

Pozdrav!

Hmm svakako malo proučiti neke priručnike iz svijeta marketinga. Vjerojatno prvo poraditi na samom izgledu stranice Vašeg web-shopa. Zamolite prijatelje da Vam daju pozitivne recenzije na neke proizvode (tekst + slika), koji puta uvediti koju nagradnu igru ili za svakom xy-tom kupcu dajte poklon pri narudžbi - nekakva sitnica. Najbolja reklama se dobije kada imate nekoliko zadovoljnih mušterija. Svaki početak je težak, ali uz upornost i trud - može se.

Postoje plaćeni oglasi na društvenim mrežama, na Youtube kanalu (mislim da je neka simbolična cifra i da postoji opcija plaćanja tjednog najma, takav oglas s vremena na vrijeme - postavite ciljane skupine - iskače u obliku objava.

+3 glasa
Matej Tolić od
Putem oglašavanja proizvoda ili usluga najbolje za oglašavanje je facebook.Jednostavno napraviš grupu ili stranicu na fb i oglašavaš se na drugim stranica u komentarima...
Goran Dren od
otvorim ja grupu, ali samo ju prijatelji prate. jednostavno je napraviti stranicu, ali što dalje? nemam lajkova, htio bih 1.000 fanova, itd... :(
Matej Tolić od
promoviraj se objavljuj svoju stranicu na druge stranice na koje ti misliš da bih ti korisnici lajkali budi aktivan na toj stranici i dodatno pozovi svoje prijatelje u stranicu a sada sve ovisi dali se to ljudima sviđa i koliko ih to zanima‌
Goran Dren od
Kako da promoviram svoju stranicu na drugim stranicama?

Prijatelji su mi svi lajkali, oni nisu problem.‌
Matej Tolić od
pozdrav javljam se s još jednom informacijom koja bih ti poslužila evo link http://marker.hr/blog/brzo-povecanje-broja-kupaca-na-web-shopu-178/
Darija Magdalenić od
I ovdje ste u pravu :)

Slična pitanja

5 odgovora 595 👀
1 odgovor 394 👀
2 odgovora 767 👀
1 odgovor 543 👀
Zoran Jurić 04.12.2014. pitanje u rubrici Web Poslovanje od Zoran Jurić
1 odgovor 1.4k 👀
Mario Daka 03.03.2014. pitanje u rubrici Web Poslovanje od Mario Daka
5 odgovora 2.3k 👀
2 odgovora 647 👀
1 odgovor 1.1k 👀
1 odgovor 2.0k 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.1k pitanja

22.9k odgovora

8.7k komentara

1.6k korisnika

...