Nino Marić u rubrici Pravo od

Tko organizira u 2022. godini konferenciju „30 godina zaštite ljudskih prava u Republici Hrvatskoj: prošlost, sadašnjost i budućnost“?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+11 glasa
Tamara Mađer od
odabran od Nino Marić
 
Najbolji odgovor

2022. godine konferenciju 30 godina zaštite ljudskih prava u Republici Hrvatskoj: prošlost, sadašnjost i budućnost organiziraju pučka pravobraniteljica i Pravni fakultet Sveučilišta u Zagrebu, koja će se održati 14.siječnja 2022. godine.

Konferencija će se održati u obliku izlaganja na Pravnom fakultetu u Zagrebu (Ćirilmetodska 4, dvorana VII). Moguće je sudjelovati i preko Zoom aplikacije.

Za sudjelovanje putem Zoom aplikacije prijavite se najkasnije do 13.01.2022. putem obrasca na poveznici: https://forms.gle/qyQHdmpC5MUSZaXQ9

+5 glasa
Redakcija od
prikazano od Znatko

30 godina zaštite ljudskih prava u Republici Hrvatskoj: prošlost, sadašnjost i budućnost

Pučka pravobraniteljica Republike Hrvatske i Pravni fakultet Sveučilišta u Zagrebu organiziraju konferenciju „30 godina zaštite ljudskih prava u Republici Hrvatskoj: prošlost, sadašnjost i budućnost“, u petak, 14. siječnja 2022. ovodom 30. godišnjice međunarodnoga priznanja Republike Hrvatske i ususret Spomendana Dana međunarodnog priznanja Republike Hrvatske i Dana mirne reintegracije hrvatskog Podunavlja.

U posljednja tri desetljeća Hrvatsja se nosila s brojnim izazovima i preprekama u zaštiti ljudskih prava, od kojih su pandemija bolesti COVID-19 te nedavni potresi samo dio. U tome razdoblju je zabilježen i napredak u stvaranju uvjeta za ravnopravan život svih građanki i građana RH. Ovaj događaj bit će prilika za prisjećanje na izazove, ali i uspjehe, kao i za mapiranje budućih područja djelovanja.

Konferencija će se održati na Pravnom fakultetu u Zagrebu ili kroz praćenje putem Zoom aplikacije kao hibridni događaj. Za ulazak u zgradu Pravnog fakulteta potrebna je COVID potvrda, potvrda o preboljenju ili negativan test.

Slična pitanja

1 odgovor 215 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.3k pitanja

23.2k odgovora

8.9k komentara

1.7k korisnika

...