253 pregleda
Nino Marić u rubrici Programiranje od Nino Marić (15.7k bodova)

Gdje naučiti programirati u Flutter-u kod nas?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+9 glasa
Redakcija od Redakcija (130k bodova)
prikazano od Znatko

Prvi hrvatski tečaj programiranja u Flutteru u organizaciji Infinum Academyja

Program edukacije domaće tvrtke Infinum ovog proljeća nudi novi tečaj izrade aplikacija u sve popularnijoj tehnologiji Flutter uz koju nije potrebno odvojeno programiranje za sustave Android i iOS. Tečaj je potpuno besplatan, uz provjeru znanja na prijemnom ispitu, a prijave se primaju do 13. veljače

Infinum Academy

Proljetno izdanje besplatne edukacije za programere Infinum Academy donosi novost na hrvatskoj tehnološkoj sceni - tečaj izrade višeplatformskih aplikacija u tehnologiji Flutter. Uspješan dugoročni projekt edukacije koji je pokrenula domaća IT tvrtka Infinum u svom nadolazećem izdanju polaznicima će omogućiti stjecanje potrebnih znanja za stvaranje aplikacije koja će funkcionirati i izgledati sjajno u svim operativnim sustavima.

Prvi put se Infinum Academy održava u proljeće, a novost je i ta da su prijave, osim studentima, otvorene i svima ostalima koji imaju osnovno predznanje, a žele u portfolio dodati znanje nove tehnologije. Dobrodošli su svi oni koji žele promijeniti karijeru ili usavršiti svoje osnovno znanje o programiranju, jedini je uvjet proći prijemni ispit.

Flutter je tehnologija koja se pojavila relativno nedavno i već postala izrazito tražena i popularna. Radi se o načinu programiranja koji je prilagođen svim platformama te omogućuje stvaranje aplikacija za sustave Android i iOS istovremeno, što smanjuje vrijeme potrebno za razvoj i donosi brojne druge prednosti. Flutter je sve traženiji na tržištu, a samim time povećala se i potražnja za stručnjacima u ovom području.

“Radi se o sustavu koji najbrže dolazi do tržišta, a radi na principu 'napiši jednom, plasiraj svugdje'. Dovoljno je napisati jedan kod koji onda možete koristiti na bilo kojoj platformi – iOSu, Linuxu, Androidu… S obzirom na sve veću popularnost Fluttera, odlučili smo pokrenuti edukaciju kako bi se što više programera upoznalo s ovim principom rada, a posebno smo ponosni što je to prvi ovakav program na našim prostorima.”

...izjavio je Josip Krnjić, glavni Flutter inženjer u Infinumu, koji s Vlahom Polutom vodi edukacije.

Program počinje 9. ožujka i traje do 6. travnja 2022.

Predavanja se održavaju dva puta tjedno po dva sata, mentori su polaznicima uvijek na raspolaganju, a većina se vremena posvećuje praktičnim zadacima. Edukacija je besplatna i svim je polaznicima osigurana potrebna oprema, no zbog velikog interesa uveden je prijemni ispit kojim se provjerava predznanje.

Osim za Flutter, otvorene su i prijave za .NET edukaciju, a obje će se održavati istovremeno u Zagrebu i Podgorici.

Infinum Academy na glasu je kao prestižan faktor edukacije u IT zajednici, čiju je kvalitetu prepoznao i LinkedIn i dodijelio joj status učilišta na svojim stranicama. O interesu dovoljno govori podatak da se dosad za programe Infinum Academyja prijavilo više od 2.000 ljudi, a većina onih koji su prošli edukacije kasnije su se zaposlili, bilo u Infinumu, bilo u drugim IT tvrtkama.

Program su pokrenuli stručnjaci iz Infinuma prije šest godina kako bi pokušali smanjiti jaz između teorije i prakse programiranja, što se itekako primijeti nakon što studenti izađu s fakulteta. Kroz programe edukacija, u kojima su predavači vrhunski stručnjaci iz vodeće domaće tvrtke za dizajn i razvoj digitalnih proizvoda, dosad je prošlo 347 polaznika, od kojih je više od 80 svoju karijeru nastavilo u ovoj tvrtki, a čak 50 posto svih dizajnera u Infinumu bili su polaznici njihovih besplatnih edukacija i programa.

Prijave za besplatne edukacije Infinum Academyja otvorene su do 13. veljače 2022., a prijaviti se može na službenim stranicama.

Darko Međimurec od Darko Međimurec (31.0k bodova)
Svako programiranje je danas traženo i odlično za mlade. Naučite programirati makar niste u tome. I engleski jezik naučite. To dvoje i sva vrata svijeta su vam danas otvorena. :)

Slična pitanja

1 odgovor
Mia Jelinčić 09.05.2022. pitanje u rubrici Obrazovanje od Mia Jelinčić (2.9k bodova)
1 odgovor
2 odgovora
Hrvoje Novak 30.06.2014. pitanje u rubrici Programiranje od Hrvoje Novak (15.8k bodova)
1 odgovor
Zoran Jurić 05.04.2016. pitanje u rubrici Mobitel od Zoran Jurić (8.6k bodova)
1 odgovor
Ivana Basar 11.09.2020. pitanje u rubrici Mobitel od Ivana Basar (3.9k bodova)
2 odgovora
Dario Volarić 25.04.2014. pitanje u rubrici Programiranje od Dario Volarić (2.2k bodova)
2 odgovora
Znatko medijski pokriva
MONEY MOTION 2023
Udruga eCommerce Hrvatska

Zagreb, 28.03.2023.
PRIJAVE
Znatko medijski pokriva
WINE EnoGASTRO Vip Event 2023

Rijeka, 1. ožujka 2023.
Novigrad (Istra), 3. ožujka 2023.
Split, 15. ožujka 2023.
Zadar, 17. ožujka 2023.
Zagreb, 29. ožujka 2023.

Besplatan ulaz za uzvanike
Znatko medijski pokriva

WEEKEND FOOD FESTIVAL 2023

WEEKEND FOOD FESTIVAL 2023

Najbolja gastronomija, hrana i catering

Rovinj, 14. - 16. 4. 2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

FUTURE TENSE 2023

FUTURE TENSE 2023

Poslovna konferencija orijentirana budućnosti

Zagreb, 10. i 11. 5. 2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Superprodavač 2023

Superprodavač 2023

Kako prodavati kupcima budućnosti?

Zagreb, 19. i 20.10.2023.
ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

10.5k pitanja

16.8k odgovora

4.2k komentara

1.3k korisnika

...