Monika Kiris u rubrici Hrana i piće od Monika Kiris

Ljubitelj kave je netko tko iskreno uživa u trenutku, kome šalica kave nije samo rutina kojom započinje dan, već poseban ugođaj kojem se raduje svakodnevno. Neki ljubitelji kave odluče postati stručnjaci za kavu, odnosno Coffee ambasadori. No što sve uključuje radno mjesto Coffee ambasadora?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+6 glasa
Redakcija od Redakcija
prikazano od Znatko

O umijeću pripreme kave te ljubavi prema tom obožavanom napitku razgovarali smo s Majom Milovanović, Coffee ambasadoricom brenda Nespresso koja nam je otkrila više informacija o svom poslu.

Generalno govoreći, glavni zadatak Coffee ambasadora je poticanje i razvoj kulture kave - prvo među zaposlenicima, a zatim i u zajednici. Dio posla u kojem Maja istinski uživa je obuka Nespresso stručnjaka za kavu. Vjeruje da se svi, poput  nje, osjećaju ugodno kada su okruženi ljudima s kojima imaju zajedničke interese. Ljubav prema pripremi kave, uživanju u njezinom okusu, mirisu i teksturi bitan je dio Majine osobnosti, a dijeljenje znanja i vještina koje je godinama gradila s onima koji žele postati stručnjaci za kavu uvijek je dio posla kojem se posebno veseli.

Osim toga sudjeluje i u organizaciji i održavanju različitih vrsta događanja. Na maserclass događanjima druži se s ljubiteljima kave, zajedno uživajući u njezinim okusima, šireći kulturu ispijanja kave. Upoznaje ljude s brendom, njegovim principima i obvezama prema zajednici u kojoj se nalazi. U par riječi, Majin je posao kreativan, inspirativan i dinamičan. Nevjerojatno je ispunjavajući za osobe koje istinski i iskreno uživaju u kavi.

Slična pitanja

1 odgovor 243 👀
1 odgovor 238 👀
5 odgovora 456 👀
1 odgovor 256 👀
1 odgovor 250 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.3k odgovora

8.3k komentara

1.6k korisnika

...