132 pregleda
Monika Kiris u rubrici Hrana i piće od Monika Kiris

Ljubitelj kave je netko tko iskreno uživa u trenutku, kome šalica kave nije samo rutina kojom započinje dan, već poseban ugođaj kojem se raduje svakodnevno. Neki ljubitelji kave odluče postati stručnjaci za kavu, odnosno Coffee ambasadori. No što sve uključuje radno mjesto Coffee ambasadora?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+6 glasa
Redakcija od Redakcija
prikazano od Znatko

O umijeću pripreme kave te ljubavi prema tom obožavanom napitku razgovarali smo s Majom Milovanović, Coffee ambasadoricom brenda Nespresso koja nam je otkrila više informacija o svom poslu.

Generalno govoreći, glavni zadatak Coffee ambasadora je poticanje i razvoj kulture kave - prvo među zaposlenicima, a zatim i u zajednici. Dio posla u kojem Maja istinski uživa je obuka Nespresso stručnjaka za kavu. Vjeruje da se svi, poput  nje, osjećaju ugodno kada su okruženi ljudima s kojima imaju zajedničke interese. Ljubav prema pripremi kave, uživanju u njezinom okusu, mirisu i teksturi bitan je dio Majine osobnosti, a dijeljenje znanja i vještina koje je godinama gradila s onima koji žele postati stručnjaci za kavu uvijek je dio posla kojem se posebno veseli.

Osim toga sudjeluje i u organizaciji i održavanju različitih vrsta događanja. Na maserclass događanjima druži se s ljubiteljima kave, zajedno uživajući u njezinim okusima, šireći kulturu ispijanja kave. Upoznaje ljude s brendom, njegovim principima i obvezama prema zajednici u kojoj se nalazi. U par riječi, Majin je posao kreativan, inspirativan i dinamičan. Nevjerojatno je ispunjavajući za osobe koje istinski i iskreno uživaju u kavi.

Znatko medijski pokriva

Humans vs Machines

Zagreb
29. 09. 2023.

ULAZNICE uz 20% POPUSTA
Znatko medijski pokriva


Zagreb
30. 09. 2023.

ULAZNICE uz POPUST
Znatko medijski pokriva
TEHNOLOŠKA SENZACIJA GODINE

Zagreb
12. 10. 2023.

KUPI ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Kako prodavati kupcima budućnosti?

Zagreb, 19. i 20.10.2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Powered by Intersec

Ljubljana
25. i 26. 10. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.0k pitanja

18.9k odgovora

6.0k komentara

1.5k korisnika

...