175 pregleda
Monika Kiris u rubrici Hrana i piće od Monika Kiris

Podržava li Jacobs kompanija kave projekt Woman.Comm Club?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+6 glasa
Redakcija od Redakcija
prikazano od Znatko

Woman.Comm sponzor: Jacobs - Magična aroma!

Jedan od brendova koji su zaslužni za kreiranje kulture kave koju danas poznajemo je svakako Jacobs.

Tradicija Jacobs kave je počela davno, još 1895. godine. U njemačkom gradiću Bremenu, mladi Johann Jacobs je otvorio svoju radnju sa željom da kupcima ponudi najsvježiju i najbolju kavu. Cilj je ostao isti svih 127 godina – nuditi ljubiteljima kave vrhunski proizvod koji će probuditi njihova čula i emocije.

Woman.Comm Club

Jacobs pripremu počinje od samog uzgoja i selekcije zrna kave. Da bi se dobio karakterističan ukus, pravi se mješavina od nekoliko vrsta kave uzgajane na različitim područjima, čime se dobiva ukus određene gorčine, kiselosti i arome. Bira se samo najkvalitetnija i najsvježija kava prema strogim standardima. Druga faza je jedinstvena receptura i način pripreme, kako bi se ponudila kava najviše kvalitete.

Jacobs je najpoznatiji po svojoj instant kavi visokog kvaliteta Cronat Gold. U skladu sa trendovima, sada možete probati i neki od okusa u kapsulama kave koje su kompatibilne sa Nespresso aparatima. Koju god vrstu kave da izaberete, nećete pogriješiti ako se odlučite za Jacobs.

“Naša kompanija koristi svaku priliku da prati tržišne trendove kako bi išla u korak sa promjenama koje su neminovne. Jedna od tih promjena je sve veće prisustvo žena u svim granama industrije na svim pozicijama. Zaista nam je čast biti dio te promjene i  podržati je kroz Woman.Comm Club. Jacobs je jedan od omiljenih svjetskih brendova, što je zaslužio svojom dugogodišnjom kvalitetom i stalnim inovacijama, pa nam je cilj ovakav brend još više približiti suvremenim ženama. To je i jedan od razloga zašto smo odlučili biti partner projekta Woman.Comm i da sudionicama na svim Woman.Comm aktivnostima i gostima na svečanosti Woman.Comm of the Year omogućimo uživanje u aromi Jacobs kave,” izjavila je Jovanka Drakul, Trade marketing specijalist u kompaniji NELT.

Znatko medijski pokriva
TEHNOLOŠKA SENZACIJA GODINE

Zagreb
12. 10. 2023.

KUPI ULAZNICE
Znatko medijski pokriva
Engage in a new social, business and technological revolution

Zagreb
19. i 20. 10. 2023.

KUPI ULAZNICU
Znatko medijski pokriva

Kako prodavati kupcima budućnosti?

Zagreb, 19. i 20.10.2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Powered by Intersec

Ljubljana
25. i 26. 10. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.0k pitanja

18.9k odgovora

6.1k komentara

1.5k korisnika

...