Monika Kiris u rubrici Hrana i piće od

Podržava li Jacobs kompanija kave projekt Woman.Comm Club?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+7 glasa
Redakcija od
prikazano od Znatko

Woman.Comm sponzor: Jacobs - Magična aroma!

Jedan od brendova koji su zaslužni za kreiranje kulture kave koju danas poznajemo je svakako Jacobs.

Tradicija Jacobs kave je počela davno, još 1895. godine. U njemačkom gradiću Bremenu, mladi Johann Jacobs je otvorio svoju radnju sa željom da kupcima ponudi najsvježiju i najbolju kavu. Cilj je ostao isti svih 127 godina – nuditi ljubiteljima kave vrhunski proizvod koji će probuditi njihova čula i emocije.

Woman.Comm Club

Jacobs pripremu počinje od samog uzgoja i selekcije zrna kave. Da bi se dobio karakterističan ukus, pravi se mješavina od nekoliko vrsta kave uzgajane na različitim područjima, čime se dobiva ukus određene gorčine, kiselosti i arome. Bira se samo najkvalitetnija i najsvježija kava prema strogim standardima. Druga faza je jedinstvena receptura i način pripreme, kako bi se ponudila kava najviše kvalitete.

Jacobs je najpoznatiji po svojoj instant kavi visokog kvaliteta Cronat Gold. U skladu sa trendovima, sada možete probati i neki od okusa u kapsulama kave koje su kompatibilne sa Nespresso aparatima. Koju god vrstu kave da izaberete, nećete pogriješiti ako se odlučite za Jacobs.

“Naša kompanija koristi svaku priliku da prati tržišne trendove kako bi išla u korak sa promjenama koje su neminovne. Jedna od tih promjena je sve veće prisustvo žena u svim granama industrije na svim pozicijama. Zaista nam je čast biti dio te promjene i  podržati je kroz Woman.Comm Club. Jacobs je jedan od omiljenih svjetskih brendova, što je zaslužio svojom dugogodišnjom kvalitetom i stalnim inovacijama, pa nam je cilj ovakav brend još više približiti suvremenim ženama. To je i jedan od razloga zašto smo odlučili biti partner projekta Woman.Comm i da sudionicama na svim Woman.Comm aktivnostima i gostima na svečanosti Woman.Comm of the Year omogućimo uživanje u aromi Jacobs kave,” izjavila je Jovanka Drakul, Trade marketing specijalist u kompaniji NELT.

Slična pitanja

1 odgovor 315 👀
1 odgovor 248 👀
1 odgovor 271 👀
Monika Kiris 19.09.2022. pitanje u rubrici Društvo od Monika Kiris
1 odgovor 364 👀
1 odgovor 308 👀
4 odgovora 694 👀
Ivana Mačić 26.11.2021. pitanje u rubrici Hrana i piće od Ivana Mačić
Znatko predstavlja


Sve je brend. Ili to želi biti!

Zagreb
21. 06. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.1k pitanja

22.9k odgovora

8.7k komentara

1.6k korisnika

...