Monika Kiris u rubrici Mediji od Monika Kiris

Kakva će se besplatna online predavanja održavati na Back Together summitu 2022.?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+8 glasa
Redakcija od Redakcija
prikazano od Znatko

Vikend donosi besplatna predavanja ponajboljih zdravstvenih stručnjaka na 2. izdanju Back Together summita

Dok Killing me softly, Insomnia (I can’t get no sleep) i One day baby we'll be old zvuče kao početak sjajne playliste, ujedno su i slikoviti nazivi atraktivnih panel rasprava drugog izdanja medicinsko-komunikacijskog summita Back Together.

S ciljem osvještavanja javnosti o važnim zdravstvenim temama, ovog vikenda, 17. i 18. rujna 2022. od 16:00 sati, na jednom mjestu okupit će se renomirani stručnjaci iz područja medicine, znanosti i komunikacija.

Potpuno besplatno, panele će i ove godine online moći pratiti baš svi građani, uz obaveznu prethodnu registraciju putem linka.

17.rujan 2022.

Za 17. rujna najavljeno je šest panela: 

  • Another part of me / Debljina, bolest ili ne? na kojem će sudjelovati Sanja Klobučar Majanović, Davor Miličić, Dinka Pavičić Baldani i Nataša Ban Toskić.
  • Killing me softly / Zdravstvenom pismenošću protiv tihih ubojica današnjice-kardiovaskularnih bolesti i dijabetesa, na kojem će diskutirati Ana Gongola, Kristina Selthofer-Relatić te Davorka Herman Mahečić.
  • Mladi hrvatski liječnik s Harvarda Alen Juginović s kolegama Borisom Filipovićem i Domagojem Vidovićem, raspravljat će o poremećajima spavanja na panelu I can’t get no sleep / Insomnia - Zašto je važan kvalitetan san?.
  • Panel In my place / Zdravlje mladih okupit će, između ostalih, i Borisa Jokića i Dejana Nemčića
  • Branko Kolarić i Romana Galić s kolegama iznijeti svoje viđenje dobizma na panelu One Day Baby We’ll Be Old / Ageizam uz Nastavni zavod Andrija Štampar.
  • O sve češćem pregorijevanju na poslu, iz kuta korporacije, domova za starije i nemoćne te medicinskih ustanova, govorit će Sandra Karabatić i Ana Puljak s kolegama na panelu I Can’t Help Myself / Burnout.

18.rujan 2022.

Posljednji dan u tjednu, 18. Rujna 2022., donosi još šest zanimljivih i edukativnih rasprava koje se mogu pratiti online:

  • Izdvajaju se stručnjaci Goran Hauser, Pave Markoš i Antonija Oršulić koji će progovoriti o gorućoj gastroenterološkoj temi na panelu Gut Feeling / Mikrobiom.
  • Neizostavan je i One way or another / Uloga dodataka prehrani u COVID-19 i postcovid oporavku, Marije Bubaš, Alena Ružića i Darije Vranešić Bender
  • Circle of Life / Plavi krug skrbi Davor Skeledžija, Tomislav Božek, Martina Anić i Martina Šepetavc donose raspravu o tretiranju dijabetesa kroz zdravstveni sustav. 

Cjeloviti raspored dostupan je ovdje.       

Registrirajte se već danas putem linka i osigurajte na vrijeme svoje besplatno praćenje Back Together medicinsko-komunikacijskog summita. Sve novosti doznajte na društvenim mrežama Facebook, Instagram, LinkedIn te na službenoj web stranici i tako sudjelujte u kreiranju novog, boljeg i zdravijeg svijeta.

Slična pitanja

1 odgovor 201 👀
3 odgovora 347 👀
2 odgovora 255 👀
1 odgovor 196 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.6k pitanja

22.2k odgovora

8.3k komentara

1.6k korisnika

...