110 pregleda
Monika Kiris u rubrici Financije od Monika Kiris (7.2k bodova)

Koje su odluke donesene na 31. sjednici Upravog vijeća Hanfe 2022.?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+5 glasa
Redakcija od Redakcija (114k bodova)
prikazano od Znatko

31. sjednica Upravnog vijeća Hanfe 2022.

Upravno vijeće je dana 23. rujna 2022. na 31. sjednici donijelo sljedeće odluke od interesa za javnost:

 • Rješenje kojim se utvrđuje da je okončan postupak posrednog nadzora nad kreditnom institucijom Privredna banka Zagreb te da su otklonjene nezakonitosti i nepravilnosti utvrđene u navedenom nadzoru (rješenje možete vidjeti OVDJE)
 • Rješenje kojim se utvrđuje da je okončan postupak posrednog nadzora nad kreditnom institucijom OTP banka Split te da su otklonjene nezakonitosti i nepravilnosti utvrđene u navedenom nadzoru (rješenje možete vidjeti OVDJE)
 • Rješenje kojim se društvu GENERALI OSIGURANJE Zagreb, radi otklanjanja nezakonitosti i nepravilnosti, nalaže otkloniti nadzorom utvrđene nezakonitosti i nepravilnosti (rješenje možete vidjeti OVDJE)
 • Rješenje kojim se utvrđuje da društvo EUROHERC osiguranje Zagreb nije postupilo po rješenju Hanfe od 9.9.2021. te se društvu novim Rješenjem nalaže da u kratkom roku revidira interne akte kojim se uređuje proces obrade i likvidacije šteta po ugovorima obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti odnosno da osigura provedbu navedenog akta i postupanje u skladu odredbama ZOOP-a u svim podružnicama Društva (rješenje možete vidjeti OVDJE)
 • Rješenje kojim se izdaje odobrenje za Ružicu Adamović za obavljanje funkcije članice uprave društva Hrvatsko kreditno osiguranje Zagreb na mandat u trajanju od 3 (tri) godine počevši od 12. listopada 2022. godine (rješenje možete vidjeti OVDJE)
 • Rješenje kojim se daje suglasnost za Ivanu Sever za obavljanje funkcije članice uprave leasing-društva OTP Leasing d.d., Zagreb za mandat u trajanju od tri godine (rješenje možete vidjeti OVDJE)
 • Rješenje kojim se Arminu Franzu Tenggu daje suglasnost za obavljanje funkcije člana uprave leasing-društva IMPULS-LEASING d.o.o., Zagreb za mandat u trajanju od 5 (pet) godina, koji počinje teći 20. listopada 2022. godine (rješenje možete vidjeti OVDJE)
 • Rješenje kojim se izdaje odobrenje za Petra Sosika za obavljanje funkcije člana nadzornog odbora Allianz ZB d.o.o. društvo za upravljanje obveznim i dobrovoljnim mirovinskim fondovima, sa sjedištem u Zagrebu na mandat u trajanju od 4 (četiri) godine koji počinje teći danom zaprimanja ovog rješenja (rješenje možete vidjeti OVDJE)
 • Rješenje kojim Željku Katiću, osnivaču obrta KATIĆ agencija za zastupanje u osiguranju, dana 23. siječnja 2020. prestala je važiti dozvola za obavljanje poslova distribucije osiguranja izdana 14. prosinca 2006. rješenjem Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga; te se utvrđuje da tvrtka obrta za zastupanje u osiguranju iz točke 1. sada glasi: KATIĆ, obrt za zastupanje u osiguranju, Dejan Katić, Zagreb, Zorkovačka 4 (rješenje možete vidjeti OVDJE)
 • Rješenje kojim se Dejanu Katiću, vlasniku obrta KATIĆ, obrt za zastupanje u osiguranju daje dozvola za obavljanje poslova distribucije osiguranja (rješenje možete vidjeti OVDJE)
 • Rješenje kojim je društvu LEVEL ONE IN d.o.o. za zastupanje u osiguranju sa sjedištem u Zagrebu, dana 26. rujna 2021., prestala važiti dozvola za obavljanje poslova distribucije osiguranja izdana 25. ožujka 2021. rješenjem Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga (rješenje možete vidjeti OVDJE)

Slična pitanja

Znatko medijski pokriva
MONEY MOTION 2023
<< the only FinTech conference you should attend >>

Zagreb, 9. - 10. ožujka 2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023


Rijeka, 1. ožujka 2023.
Novigrad (Istra), 3. ožujka 2023.
Split, 15. ožujka 2023.
Zadar, 17. ožujka 2023.
Zagreb, 29. ožujka 2023.

Besplatan ulaz za uzvanike

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

10.1k pitanja

16.0k odgovora

3.9k komentara

1.4k korisnika

...