87 pregleda
Monika Kiris u rubrici Financije od Monika Kiris

Koje su odluke donesene na 33. sjednici Upravnog vijeća Hanfe 2022.godine?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+2 glasa
Redakcija od Redakcija
prikazano od Znatko

33. sjednica Upravnog vijeća Hanfe

Upravno vijeće je dana 5. listopada 2022. na 33. sjednici donijelo sljedeće odluke:

 • Rješenje kojim se izdaje suglasnost društvu SOLIST s ograničenom odgovornošću za usluge za izravno stjecanje kvalificiranog udjela u društvu PROSPERUS - INVEST društvo s ograničenom odgovornošću za upravljanje fondovima, u visini od 45% temeljnog kapitala i glasačkih prava tog društva (rješenje možete vidjeti OVDJE)
 • Rješenje kojim se izdaje se suglasnost društvu 7M d.o.o. za poslovne usluge za izravno stjecanje kvalificiranog udjela u društvu PROSPERUS - INVEST društvo s ograničenom odgovornošću za upravljanje fondovima, u visini od 45% temeljnog kapitala i glasačkih prava tog društva (rješenje možete vidjeti OVDJE)
 • Rješenje kojim se izdaje odobrenje Davoru Tomaškoviću za obavljanje funkcije člana uprave društva CROATIA osiguranje d.d. na mandat u trajanju od 1. siječnja 2023. do 31. prosinca 2026. godine (rješenje možete vidjeti OVDJE)
 • Rješenje kojim se izdaje odobrenje Robertu Vučkoviću za obavljanje funkcije člana uprave društva CROATIA osiguranje d.d. na mandat u trajanju od 1. siječnja 2023. do 31. prosinca 2026. godine (rješenje možete vidjeti OVDJE)
 • Rješenje kojim se izdaje odobrenje Luki Babiću za obavljanje funkcije člana uprave društva CROATIA osiguranje d.d. na mandat u trajanju od 1. siječnja 2023. do 31. prosinca 2026. godine (rješenje možete vidjeti OVDJE)
 • Rješenje kojim se izdaje odobrenje Vanči Balenu za obavljanje funkcije člana uprave društva CROATIA osiguranje d.d. na mandat u trajanju od 1. siječnja 2023. do 31. prosinca 2026. godine (rješenje možete vidjeti OVDJE)
 • Rješenje kojim se izdaje odobrenje Zvjezdanu Karliću za obavljanje funkcije člana uprave društva GENERALI OSIGURANJE d.d. na mandat u trajanju od 3 (tri) godine počevši od prvog dana nakon primitka ovog rješenja (rješenje možete vidjeti OVDJE)
 • Rješenje kojim se izdaje odobrenje Vici Češljaru za obavljanje funkcije člana uprave društva GENERALI OSIGURANJE d.d. na mandat u trajanju od 3 (tri) godine počevši od prvog dana nakon primitka ovog rješenja (rješenje možete vidjeti OVDJE)
 • Rješenje kojim se izdaje odobrenje Boži Šaravanji za obavljanje funkcije člana uprave društva Wiener osiguranje Vienna Insurance Group d.d. na mandat u trajanju od 1. siječnja 2023. do 31. prosinca 2025. godine (rješenje možete vidjeti OVDJE)
 • Rješenje kojim se izdaje odobrenje Marijani Galović za obavljanje funkcije članice uprave FARVE PRO INVEST društva s ograničenom odgovornošću za upravljanje investicijskim fondovima na mandat u trajanju od 2 (dvije) godine koji počinje teći od 13. studenoga 2022. godine (rješenje možete vidjeti OVDJE)
 • Rješenje kojim se utvrđuje da su otklonjene nezakonitosti i nepravilnosti utvrđene u posrednom nadzoru nad društvom za upravljanje investicijskom fondovima HPB Invest d.o.o. Zagreb i nad otvorenim investicijskim fondovima s javnom ponudom HPB Bond Plus, HPB Dionički, HPB Global, HPB Kratkoročni obveznički eurski, HPB Kratkoročni obveznički kunski i HPB Obveznički, te da je navedeni postupak okončan (rješenje možete vidjeti OVDJE)
 • Rješenje kojim se utvrđuje da je društvo za upravljanje investicijskom fondovima Allianz Invest d.o.o. postupilo po nadzornim mjerama i nalozima izrečenim točkom I. rješenja Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga od 9.6.2022. te da su otklonjene nezakonitosti i nepravilnosti utvrđene u navedenom nadzoru; utvrđuje se da je okončan postupak posrednog nadzora nad društvom te nad otvorenim investicijskim fondovima s javnom ponudom Allianz Short Term Bond, Allianz Portfolio i Allianz Equity (rješenje možete vidjeti OVDJE)
 • Rješenje kojim se Eurizon Asset Management Croatia društvu s ograničenom odgovornošću za upravljanje investicijskim fondovima izdaje odobrenje za osnivanje i upravljanje otvorenim investicijskim fondom s javnom ponudom Eurizon HR Target 2025 fond, koje obuhvaća odobrenje prospekta i pravila tog fonda, kao i odobrenje na izbor depozitara za taj fond, i to društva PRIVREDNA BANKA ZAGREB - DIONIČKO DRUŠTVO te se odobrava iznimka za ulaganje do 100% neto imovine otvorenog investicijskog fonda s javnom ponudom Eurizon HR Target 2025 fond, u prenosive vrijednosne papire te instrumente tržišta novca, čiji je izdavatelj ili za koje jamči Republika Italija (rješenje možete vidjeti OVDJE)
 • Rješenje kojim se nalaže društvu Digital Assets d.o.o. unaprijediti sustav sprječavanja pranja novca i financiranja terorizma (rješenje možete vidjeti OVDJE)
Znatko medijski pokriva
TEHNOLOŠKA SENZACIJA GODINE

Zagreb
12. 10. 2023.

KUPI ULAZNICE
Znatko medijski pokriva
Engage in a new social, business and technological revolution

Zagreb
19. i 20. 10. 2023.

KUPI ULAZNICU
Znatko medijski pokriva

Kako prodavati kupcima budućnosti?

Zagreb, 19. i 20.10.2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Powered by Intersec

Ljubljana
25. i 26. 10. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.0k pitanja

18.9k odgovora

6.1k komentara

1.5k korisnika

...