66 pregleda
Monika Kiris u rubrici Financije od Monika Kiris (8.8k bodova)

Koje su odluke donesene na 33. sjednici Upravnog vijeća Hanfe 2022.godine?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+2 glasa
Redakcija od Redakcija (129k bodova)
prikazano od Znatko

33. sjednica Upravnog vijeća Hanfe

Upravno vijeće je dana 5. listopada 2022. na 33. sjednici donijelo sljedeće odluke:

 • Rješenje kojim se izdaje suglasnost društvu SOLIST s ograničenom odgovornošću za usluge za izravno stjecanje kvalificiranog udjela u društvu PROSPERUS - INVEST društvo s ograničenom odgovornošću za upravljanje fondovima, u visini od 45% temeljnog kapitala i glasačkih prava tog društva (rješenje možete vidjeti OVDJE)
 • Rješenje kojim se izdaje se suglasnost društvu 7M d.o.o. za poslovne usluge za izravno stjecanje kvalificiranog udjela u društvu PROSPERUS - INVEST društvo s ograničenom odgovornošću za upravljanje fondovima, u visini od 45% temeljnog kapitala i glasačkih prava tog društva (rješenje možete vidjeti OVDJE)
 • Rješenje kojim se izdaje odobrenje Davoru Tomaškoviću za obavljanje funkcije člana uprave društva CROATIA osiguranje d.d. na mandat u trajanju od 1. siječnja 2023. do 31. prosinca 2026. godine (rješenje možete vidjeti OVDJE)
 • Rješenje kojim se izdaje odobrenje Robertu Vučkoviću za obavljanje funkcije člana uprave društva CROATIA osiguranje d.d. na mandat u trajanju od 1. siječnja 2023. do 31. prosinca 2026. godine (rješenje možete vidjeti OVDJE)
 • Rješenje kojim se izdaje odobrenje Luki Babiću za obavljanje funkcije člana uprave društva CROATIA osiguranje d.d. na mandat u trajanju od 1. siječnja 2023. do 31. prosinca 2026. godine (rješenje možete vidjeti OVDJE)
 • Rješenje kojim se izdaje odobrenje Vanči Balenu za obavljanje funkcije člana uprave društva CROATIA osiguranje d.d. na mandat u trajanju od 1. siječnja 2023. do 31. prosinca 2026. godine (rješenje možete vidjeti OVDJE)
 • Rješenje kojim se izdaje odobrenje Zvjezdanu Karliću za obavljanje funkcije člana uprave društva GENERALI OSIGURANJE d.d. na mandat u trajanju od 3 (tri) godine počevši od prvog dana nakon primitka ovog rješenja (rješenje možete vidjeti OVDJE)
 • Rješenje kojim se izdaje odobrenje Vici Češljaru za obavljanje funkcije člana uprave društva GENERALI OSIGURANJE d.d. na mandat u trajanju od 3 (tri) godine počevši od prvog dana nakon primitka ovog rješenja (rješenje možete vidjeti OVDJE)
 • Rješenje kojim se izdaje odobrenje Boži Šaravanji za obavljanje funkcije člana uprave društva Wiener osiguranje Vienna Insurance Group d.d. na mandat u trajanju od 1. siječnja 2023. do 31. prosinca 2025. godine (rješenje možete vidjeti OVDJE)
 • Rješenje kojim se izdaje odobrenje Marijani Galović za obavljanje funkcije članice uprave FARVE PRO INVEST društva s ograničenom odgovornošću za upravljanje investicijskim fondovima na mandat u trajanju od 2 (dvije) godine koji počinje teći od 13. studenoga 2022. godine (rješenje možete vidjeti OVDJE)
 • Rješenje kojim se utvrđuje da su otklonjene nezakonitosti i nepravilnosti utvrđene u posrednom nadzoru nad društvom za upravljanje investicijskom fondovima HPB Invest d.o.o. Zagreb i nad otvorenim investicijskim fondovima s javnom ponudom HPB Bond Plus, HPB Dionički, HPB Global, HPB Kratkoročni obveznički eurski, HPB Kratkoročni obveznički kunski i HPB Obveznički, te da je navedeni postupak okončan (rješenje možete vidjeti OVDJE)
 • Rješenje kojim se utvrđuje da je društvo za upravljanje investicijskom fondovima Allianz Invest d.o.o. postupilo po nadzornim mjerama i nalozima izrečenim točkom I. rješenja Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga od 9.6.2022. te da su otklonjene nezakonitosti i nepravilnosti utvrđene u navedenom nadzoru; utvrđuje se da je okončan postupak posrednog nadzora nad društvom te nad otvorenim investicijskim fondovima s javnom ponudom Allianz Short Term Bond, Allianz Portfolio i Allianz Equity (rješenje možete vidjeti OVDJE)
 • Rješenje kojim se Eurizon Asset Management Croatia društvu s ograničenom odgovornošću za upravljanje investicijskim fondovima izdaje odobrenje za osnivanje i upravljanje otvorenim investicijskim fondom s javnom ponudom Eurizon HR Target 2025 fond, koje obuhvaća odobrenje prospekta i pravila tog fonda, kao i odobrenje na izbor depozitara za taj fond, i to društva PRIVREDNA BANKA ZAGREB - DIONIČKO DRUŠTVO te se odobrava iznimka za ulaganje do 100% neto imovine otvorenog investicijskog fonda s javnom ponudom Eurizon HR Target 2025 fond, u prenosive vrijednosne papire te instrumente tržišta novca, čiji je izdavatelj ili za koje jamči Republika Italija (rješenje možete vidjeti OVDJE)
 • Rješenje kojim se nalaže društvu Digital Assets d.o.o. unaprijediti sustav sprječavanja pranja novca i financiranja terorizma (rješenje možete vidjeti OVDJE)

Slična pitanja

Znatko medijski pokriva
MONEY MOTION 2023
Udruga eCommerce Hrvatska

Zagreb, 28.03.2023.
PRIJAVE
Znatko medijski pokriva
WINE EnoGASTRO Vip Event 2023

Rijeka, 1. ožujka 2023.
Novigrad (Istra), 3. ožujka 2023.
Split, 15. ožujka 2023.
Zadar, 17. ožujka 2023.
Zagreb, 29. ožujka 2023.

Besplatan ulaz za uzvanike
Znatko medijski pokriva

WEEKEND FOOD FESTIVAL 2023

WEEKEND FOOD FESTIVAL 2023

Najbolja gastronomija, hrana i catering

Rovinj, 14. - 16. 4. 2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

FUTURE TENSE 2023

FUTURE TENSE 2023

Poslovna konferencija orijentirana budućnosti

Zagreb, 10. i 11. 5. 2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Superprodavač 2023

Superprodavač 2023

Kako prodavati kupcima budućnosti?

Zagreb, 19. i 20.10.2023.
ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

10.5k pitanja

16.8k odgovora

4.2k komentara

1.3k korisnika

...