Monika Kiris u rubrici Stanovanje od

Kakva je Philips 8000 Series parna postaja? 

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+9 glasa
Marija Hojsak od

 Philips 8000 Series - parna postaja

PHILIPS Pegla PSG8140\80

Parna postaja 8000 Series ima karakteristike visoke kvalitete. Na prvi nas pogled očarava svojim elegantnim i lijepim izgledom, a ima i posebne kvalitete koje će vam olakšati glačanje. Također, ovo je glačalo vrlo lagano te će biti pogodno i lako za korištenje. 

Ono što garantira ova parna postaja je nemogućnost pregorijevanja, para se prilagođava se vašoj brzini glačanja, a konstantni tlak pare je na 8-8,5 bara. Uza sve to, u ovu je parnu postaju postavljeno automatsko ispuštanje pare koje se, kao što je rečeno, prilagođava tempu i brzini vašeg glačanja. 

Također, kada se na odjeći nalaze veliki nabori, ova vam parna postaja omogućava vrlo snažnu paru koja će lako i brzo ispeglati najveće i najgore nabore na odjeći. 

Možete pogledati i reklamu za ovu iznimnu parnu postaju: 

+6 glasa
Redakcija od
prikazano od Znatko

Mjesec je pozitivnog stava – peglajte po svom!

U poslovnim i osobnim životima, uvijek će se pojavljivati izazovi koje moramo prevladati - Peglajući po svom! Upravo taj „state of mind“ stoji iza kampanje „Peglaj po svom“ koju u listopadu Philips jasno podržava i slavi sve one koji žive nesputano, hrabro i zadovoljno samim sobom.

U formulu za sreću svakako ulazi i olakšavanje svakodnevnih obaveza koje nam oduzimaju slobodno vrijeme. U kaotičnom danu, jedna od obaveza je i glačanje – taj kućanski posao s kojim često ide epitet „mrsko“. No s Philips 8000 Series parnim postajama to će vam se mišljenje promjeniti!

Prednost parne postaje Philips 8000 Series je OPTIMAL temp specifikacija koja omogućuje da vaša odjeća ne progori zbog čega može ostati na odjeći ili dasci. To znači da nema više potrebe za podešavanjem temperature, jer jedna postavka vrijedi za sve tkanine pa se jednostavno glača sve - od trapera do svile.

Antonija Roskam / redagencija.hr

Philips 8000 Series stopalo za glačanje je vrlo lagano te omogućuje vrhunsko klizanje i maksimalnu otpornost na ogrebotine te omogućava da uistinu pozitivno „peglate“ po svom stilu života unatoč malim i velikim obavezama.

Parna postaja Philips 8000, radi na principu automatskog ispuštanja pare koja prodire kroz odjeću pa su rezultati glačanja odlični čak i u slučaju jakih nabora, a ne troši se mnogo vremena ni energije. Također, uz speed mode se može ubrzati vrijeme glačanja. Bržim pomicanjem glačala stvara se više pare i zbog toga je idealna za velika kućanstva s više članova obitelji u kojima je potrebno izglačati mnogo odjeće, posteljine, ali i za odjeću od materijala koje je teže glačati, poput odijela, sakoa ili majica s otiskom. 

Antonija Roskam / redagencija.hr

Zahvaljujući novoj tehnologiji sa senzorom pokreta koja prepoznaje vaše pokrete u svim smjerovima, omogućuje i okomito glačanje te besprijekorno iskustvo za automatsko parno glačanje izvješene odjeće, zavjesa i posteljine. Između ostalog, takva velika količina pare ima i higijenski učinak, jer se glačanjem odjeće parnom postajom, uklanjaju se bakterije kako s površine tkanine, tako i njihove dubine.

Peglajte po svojim stavovima i neka to postane vaš novi životni novi moto!

Slična pitanja

9 odgovora 1.3k 👀
1 odgovor 251 👀
Ana Primorac 13.07.2021. pitanje u rubrici Osobni razvoj od Ana Primorac
2 odgovora 258 👀
1 odgovor 906 👀
8 odgovora 1.6k 👀
1 odgovor 279 👀
1 odgovor 262 👀
1 odgovor 5.9k 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.8k pitanja

22.5k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...