845 pregleda
Monika Kiris u rubrici Softver od Monika Kiris

Koji je program konferencije o primjeni umjetne inteligencije - AI2FUTURE 2023?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+10 glasa
Redakcija od Redakcija
uređen od Znatko

AI2FUTURE konferencija o inovacijama, primjenama i budućnosti koju kreira umjetna inteligencija

19. i 20. listopada 2023.

KRAŠ Auditorium, Zagreb

Zagrebački Kraš Auditorium će u ugostiti 8. izdanje AI2Future, jedine domaće konferencije u potpunosti posvećene umjetnoj inteligenciji.

AI2FUTURE, panelAI2FUTURE konferencija

AI2FUTURE konferencija u organizaciji CroAI udruge okupit će više od 400 sudionika iz područja umjetne inteligencije (AI), a istraživat će primjene, inovacije i budućnost umjetne inteligencije. 

Tijekom dvodnevnog programa, 50 stranih i domaćih predavača iz područja AI predstavit će uspješne primjere projekata i najnovija dostignuća te raspravljati o izazovima koje donosi AI revolucija. 

Konferencija će se fokusirati na primjene AI u poslovanju s tehničke i poslovne perspektive.

AI2FUTUREAI2FUTURE 2023

Među predavačima su i predstavnici uglednih tvrtki poput LEGO System, Google DeepMind i Philips, kao i istaknuti znanstvenici s prestižnih sveučilišta. 

Jedan od istaknutih predavača je i Jesper Soderberg - Senior Digital Play Manager u LEGO System, koji istražuje i razvija tehnologije koje će igre učiniti još zabavnijima, inspirativnijima i izazovnijima. Govorit će o tome kako uz pomoć umjetne inteligencije LEGO stvara još zabavnija iskustva koja imaju i fizičke i interaktivne komponente. 

Matko Bošnjak je viši znanstveni suradnik u Google DeepMindu, istraživačkom laboratoriju za umjetnu inteligenciju, čija se rješenja i alati nakon temeljitog ispitivanja primjenjuju širom svijeta. Na konferenciji će govoriti o najnovijim dostignućima jedne od najutjecajnijih svjetskih tvrtki na području umjetne inteligencije. 

Ivan Vulić, član istraživačkog tima u Language Technology Labu na Sveučilištu Cambridge, govorit će o modelima dubokog učenja, odnosno o modularnom dubokom učenju i o njegovim primjenama na području obrade prirodnog jezika (Natural Language Processing) i na drugim područjima. 

Konferencija će omogućiti sudionicima da odaberu između tri paralelna programa:

  • inženjerski, 
  • istraživački i 
  • poslovni smjer. 

Tijekom događaja, sudionici će imati priliku upoznati i predstavnike 10 AI startupova koji će predstaviti svoje projekte i potencijalno privući investitore. 

Službeni jezik konferencije je engleski, a više informacija dostupno je OVDJE.

foto: Lahorka Cvitković / PR agencija Drukčije 

Slična pitanja

🎂🎉

Kao i svake godine, tako i ove, 7.12. Znatko slavi svoju novu godišnjicu, a ove godine je posebna: 10. jubilarna Znatkova godina postojanja!
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.7k pitanja

20.2k odgovora

7.2k komentara

1.6k korisnika

...