194 pregleda
Ivan Gačić u rubrici Posao od Ivan Gačić [Ekstraktivan] (7.0k bodova)
promjena rubrike od Znatko
Naravno da može fizički, ali smije li kasniti i kome odgovara ako kasni s obzirom na radno vrijeme za sve zasposlene odnosno može li ga se prijaviti nekoj instituciji zbog nemara prema poslu i ne vođenju firme pažnjom dobrog gospodara? Koliko su moguće kazne za direktora u takvim situacijama?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+2 glasa
Mihaela od Mihaela [Superaktivan] (1.2k bodova)
pa ovo je dosta komplicirana situacija. ako njegovo kašnjenje utječe na njegov posao, u smislu da kasni sa zadacima ili u smislu da su onda radnici odgovorni za to što on nešto nije napravio, onda nije u redu. S druge strane, direktori često znaju zapeti na sastancima, raznim domjencima i druženjima s klijentima što je isto u neku ruku dio posla.

Većina direktora su odgovorni ljudi, vjerojatno imaju svoje razloge za kašnjenje ili nedolazak u točno vrijeme. Ako to ne utječe na tvoj posao, mislim da se ne trebaš previše zamarati s tim.

Ako je direktor normalna i susretljiva osoba, ne bi mu se trebalo to uzimati za zlo. Ako je strog i "grozan", onda je problem da mu se ne zamjeriš ako mu ukažeš na kašnjenje.

Slična pitanja

2 odgovora 116 pregleda

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.5k pitanja

13.7k odgovora

2.8k komentara

1.3k korisnika

...