307 pregleda
Ivan Gačić u rubrici Posao od Ivan Gačić
promjena rubrike od Znatko
Naravno da može fizički, ali smije li kasniti i kome odgovara ako kasni s obzirom na radno vrijeme za sve zasposlene odnosno može li ga se prijaviti nekoj instituciji zbog nemara prema poslu i ne vođenju firme pažnjom dobrog gospodara? Koliko su moguće kazne za direktora u takvim situacijama?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+2 glasa
Mihaela Betić od Mihaela Betić
pa ovo je dosta komplicirana situacija. ako njegovo kašnjenje utječe na njegov posao, u smislu da kasni sa zadacima ili u smislu da su onda radnici odgovorni za to što on nešto nije napravio, onda nije u redu. S druge strane, direktori često znaju zapeti na sastancima, raznim domjencima i druženjima s klijentima što je isto u neku ruku dio posla.

Većina direktora su odgovorni ljudi, vjerojatno imaju svoje razloge za kašnjenje ili nedolazak u točno vrijeme. Ako to ne utječe na tvoj posao, mislim da se ne trebaš previše zamarati s tim.

Ako je direktor normalna i susretljiva osoba, ne bi mu se trebalo to uzimati za zlo. Ako je strog i "grozan", onda je problem da mu se ne zamjeriš ako mu ukažeš na kašnjenje.

Slična pitanja

1 odgovor
Znatkica 12.10.2020. pitanje u rubrici Poslovanje od Znatkica
3 odgovora
Borna Matić 25.06.2022. pitanje u rubrici Posao od Borna Matić
2 odgovora
Ana Pilato 12.07.2021. pitanje u rubrici Posao od Ana Pilato

🎂🎉

Kao i svake godine, tako i ove, 7.12. Znatko slavi svoju novu godišnjicu, a ove godine je posebna: 10. jubilarna Znatkova godina postojanja!
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.7k pitanja

20.1k odgovora

7.2k komentara

1.6k korisnika

...