Mihaela Blažeka u rubrici Sport i rekreacija od
promjena rubrike od Znatko
Sobni bicikl je često super i brzo rješenje za napraviti cardio aktivnost. No, neki kažu da je puno bolje voziti pravi bicikl vani. Kako podići efikasnost sobnog bicikla i kolike su te razlike između sobnog i pravog bicikla?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+3 glasa
Karla Jurišić od
odabran od Mihaela Blažeka
 
Najbolji odgovor

I sobni i klasični bicikl su neka vrsta aktivnosti, no ovisno o vremenu i novcu koje imate na raspolaganju odlučiti ćete koju varijantu kupiti.

Klasični bicikl je idealan ako volite prirodu, možete odvojiti tjedno 2-3 sata vremena te malo veću svotu novca jer su klasični bicikli znatno skuplji. Biciklom možete i ići na posao, fakultet ili ga koristiti za rekreaciju te vožnju s prijateljima.

Sobni bicikl će biti bolji izbor ukoliko želite uštedjeti, nemate vremena za pripremanje te duge vožnje ili jednostavno volite ugodnost svog doma. Kod ovog bicikla je manja mogućnost kvara te ćete izbjeći probušene gume ili mogućnost prometnih nesreća.

Sve u svemu, obje opcije su savršen izbor rekreacije te ćete uz njih znatno gubiti kalorije te, još bitnije, popraviti ćete raspoloženje i svoj imunološki sustav.

0 glasa
Kristina Ljubica Pasa od

Oba imaju prednosti i mane. Kod sobnog bicikla je dobro to što ga konzumiramo u udobnosti svog doma, te je vrlo dobar za fizičku aktivnost, pogotvo u slučaju kada smo previše zaokupljeni poslom i nemamo vremena. Što se tiče pravog bicikla, njegova je prednost to što nam pruža uživanje u friškom zraku, te je izrazito pristupačno prijevozno sredstvo za na posao, školu, vrtić ili neku gradsku avanturu. Također prednost pravog bicikla je u tome što postoje različite vrste kao npr. gradski i planinski bicikli ovisno o našim interesima i hobijima. Sto se tiče cijene, sobni je koliko toliko povoljniji te su manje šanse kvara, dok pravi je kod pravog ovisi cijena o modelu i opremi...

Slična pitanja

2 odgovora 510 👀
1 odgovor 239 👀
1 odgovor 4.2k 👀
2 odgovora 3.9k 👀
2 odgovora 279 👀
1 odgovor 430 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.1k pitanja

22.9k odgovora

8.7k komentara

1.6k korisnika

...