Christina Khouri u rubrici Kozmetika i estetika od Christina Khouri
Jeste li kupovali ikada preko Notina? Je li sigurna online trgovina?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

4 odgovor(a)

+4 glasa
Karla Jurišić od Karla Jurišić

Volim Notino i volim naručivati preko ove stranice jer nude brojne proizvode po povoljnim cijenama. Znala sam naručivati parfeme koje sam ugrabila na 20% ili 30% popusta.

Isto tako sam naručivala kreme za lice, pudere ili paste za izbjeljivanje zubi. Sve mi je došlo na vrijeme i nisam čekala više nego što je pisalo.

Trenutno imaju popust za Crni petak od 25% popusta uz kod black25, tako da probajte iskoristiti ukoliko si već dulje vrijeme želite kupiti neki parfem ili kreme za lice. 

+3 glasa
Augustina Kolak od Augustina Kolak
prikazano od Znatko
Da! Kupovina preko Notina je sigurna, proizvodi dolaze u originalnim pakiranjima i jako brzo. Naručivala sam parfeme i kozmetičke proizvode i zaista sam prezadovoljna. Parfemi su, čini mi se, trajnijeg mirisa nego oni koje sam uzimala u DM-u i Bipi. Osim toga što paketi jako brzo dođu, povoljniji su nego u drogerijama i jako često imaju akcije. Također, imaju proizvode koje je teško naći na policama trgovima.
+3 glasa
Nikolina Šrajbek od Nikolina Šrajbek
uređen od Nikolina Šrajbek
Notino je u potpunosti sigurna web trgovina i svima bi preporučila naručivanje s te stranice. Imaju znatno niže cijene proizvoda nego neke fizičke trgovine poput Bipe i Müllera, a kvalitetom su jednaki. Naručivala sam sve moguće s Notina; ženske parfeme, ruževe i balzame za usne, palete sjenila, šampone za kosu, muške parfeme, a sve je stiglo sigurno upakirano. Jedina mana je što je dostavljač DPD, a oni se nisu pokazali pouzdanim i zadovoljavajućim, barem u mojem slučaju. Dva puta su navodno stigli na moju adresu, a nikog nije bilo kod kuće (svi moji ukućani bili su doma) pa su odgađali dostavu i paketi su mi stigli 3 dana kasnije od predviđenog.
Notino je sama po sebi korektna i pouzdana stranica s odličnim proizvodima i cijenama.
+2 glasa
Mihaela Blažeka od Mihaela Blažeka
Kupovala sam već nekoliko puta preko Notina i imam odlična iskustva. Svaki put sve dođe lijepo i uredno upakirano. Imaju često nekakve popuste i kupone te promocije, a same cijene na online-trgovini su niže od cijena u drugim dućanima. Žene su se dosta pitale o originalnosti parfema, ali ja mogu reći da sam zadovoljna što se toga tiče i mislim da imaju originalne parfeme. Jedino mi nije dobro to što se mora plaćati dostava i što nemaju opciju besplatne dostave iznad nekog računa. No, odlično je to što imate 90 dana za povrat robe.

Slična pitanja

3 odgovora 13.1k 👀
2 odgovora 73.5k 👀
Znatkica 28.10.2020. pitanje u rubrici Internet od Znatkica
4 odgovora 462 👀
Marko Radić 06.12.2020. pitanje u rubrici Kupovina od Marko Radić
2 odgovora 1.3k 👀
2 odgovora 2.3k 👀
Lovro Gorup 22.11.2020. pitanje u rubrici Kozmetika i estetika od Lovro Gorup
3 odgovora 3.5k 👀
Michelle Koprivnjak 30.11.2020. pitanje u rubrici Mediji od Michelle Koprivnjak
2 odgovora 1.4k 👀
1 odgovor 824 👀
2 odgovora 1.9k 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.4k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...