Marija Userin u rubrici Sport i rekreacija od
promjena rubrike od Znatko
Kako se riješiti srama u teretani?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+4 glasa
Karla Jurišić od

Sram u teretani česti je slučaj kod početnih članova teretane. Kako izvesti koju vježbu, kako se koristi određena sprava, radim li pravilno i gleda li me itko neki su od čestim pitanja kada počnemo trenirati u teretani.

Za početak morate shvatiti da vas vjerojatno nitko ne gleda kako vježbate i što izvodite taj dan jer su svi došli odraditi svoj posao i otići doma te nemaju vremena za gledanje ostalih vježbača.

Zatim, pomaže imati plan treninga uz koji se nećete osjećati izgubljeno te ćete znati što trebate odraditi u svakom trenutku te ne razbijati glavu na licu mjesta s idejama vježbi.

Ako baš niste sigurni u izvođenje vježbi pravilno i ako ne znate koristiti sprave, u svakoj teretani postoje treneri koji će vas uputiti na pravilan način te se nemojte ustručavati pitati ih jer su to vrlo bitne stavke vježbanja kako ne bi došlo do povreda.

Mia Marijanović 30.09.2020. pitanje u rubrici Osobni razvoj od Mia Marijanović
04.08.2021. promjena rubrike od Znatko
Kako izaći iz osobne komforne zone?
+4 glasa
Ana Juradin od

Mislim da je ovo pitanje primjenjivo i na druge situacije u životu. Sram se često javlja općenito kada smo okruženi ljudima, posebno kad se osjećamo nesigurno, kad nam je loš dan, a baš moramo održati prezentaciju...

Osobno sam shvatila da svatko razmišlja o sebi i gleda na sebe; i drugi misle da ih svi gledaju, pa provjeravaju kako izgledaju dok vježbaju, pitaju se jesu li obukli dobar outfit... U teretani si radi sebe, a ne radi drugih! Ne bi te trebali sprječavati u tome da napreduješ. Zabavnije je trčati na traci kad se ne bojiš kako izgledaš drugima; ja često "mumljam" i otvaram usta, dakle pjevušim uz glazbu koju slušam. smiley Ne znam kako to izgleda drugima, ali ne bi ih trebalo biti briga. Ako i primijete, vjerojatno brzo prestanu razmišljati o tome.

Kad ja primijetim nekoga, najčešće razmišljam o tome kako je ta osoba lijepa, kako ima kul majicu, kako je super što može podignuti puno utega i sl.

Slična pitanja

3 odgovora 453 👀
4 odgovora 681 👀
2 odgovora 448 👀
2 odgovora 354 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.8k pitanja

22.5k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...