Karla Jurišić u rubrici Zdravlje i medicina od Karla Jurišić
Koja je najbolja teretana u Zagrebu po čistoći, spravama, mjestu i radnom vremenu?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+10 glasa
Ivan Pametnjaković od Ivan Pametnjaković
odabran od Karla Jurišić
 
Najbolji odgovor

Po radnom vremenu su definitivno najbolje Gyms4you teretane koje rade svih 7 dana u tjednu, od 0 do 24 sata, tako da bi teoretski netko mogao doći vježbati i u 4 ujutro. U Zagrebu se Gyms4you teretane nalaze na čak 7 lokacija (Bundek, VMD, Dubrava, Nova Galerija, Heinzelova, Maksimir i Remiza), a ima ih i u Zadru, Šibeniku, Osijeku i Karlovcu. Odlična pogodnost je to što jedna članska iskaznica vrijedi za sve lokacije!

Gyms4you nude poprilično povoljne mjesečne članarine uz ugovor, s dodatnim popustom za studente, a također nude i besplatni probni trening tako da se možete upoznati sa spravama koje imaju.

Dodatni bonus ovih teretana je što imaju tim osobnih trenera koji mogu za svakog napraviti individualni program vježbanja, ovisno o ciljevima.

S obzirom na neprekidno radno vrijeme, brojne lokacije u različitim dijelovima Zagreba, pristupačne članarine i mogućnost individualnih treninga mislim da su Gyms4you teretane definitivni pobjednik!

+8 glasa
Nikolina Šrajbek od Nikolina Šrajbek

Preporuke za XXL teretanu na Zagrebačkom velesajmu. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 7:00 do 23:00, a posebna je prednost i ta što teretana radi i nedjeljom, i to od 15:00 do 22:00. 

Može se birati između XXL 1 i XXL 2 ponude, o čemu će ovisiti i mjesečna članarina. Osim toga, postoje i polugodišnja i godišnja članarina, a teretana se može koristiti i za dnevni trening, što se naplaćuje 50 kn. 

Cijena članarine odnosi se na mogućnost neograničenog korištenja teretane i grupnih treninga po izboru. Od grupnih treninga u ponudi su pilates, zumba, kružni trening, funkcionalni trening, boks, Full Dance Workout, intervalni trening, različite vrste yoge i brojni drugi treninzi. 

Omjer cijene članarine i dobivenog itekako je realan i proporcionalan. Osim toga, lokacija i radno vrijeme odgovaraju i onima s puno obaveza, s obzirom da je Zagrebački velesajam dobro prometno povezan s ostalim dijelovima grada, a radno vrijeme je pristupačno. 

Najbolje je provjeriti web stranicu teretane. Tamo su dostupne detaljne informacije o ponudama i rasporedu treninga, kao i o cijenama članarine. 

 

Slična pitanja

1 odgovor 4.1k 👀
2 odgovora 1.7k 👀
2 odgovora 343 👀
2 odgovora 308 👀
2 odgovora 410 👀
2 odgovora 599 👀
Znatko predstavlja

Popularizacija moslavačke autohtone vinske sorte

Ivanić-Grad
06. 04. 2024.

REZERVACIJA
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.6k pitanja

22.2k odgovora

8.3k komentara

1.6k korisnika

...